o Beijer & Osten | professionalisering2020

Rhenen, augustus 2020

Inzichten voor professionals

U wilt uzelf of uw medewerkers verder professionaliseren? Zorgen voor een gedeelde body of knowledge? Beijer & Osten heeft veel mensen verder mogen brengen in het vak, En dat doen we nog steeds, met veel plezier. Met de nieuwste inzichten.

Wat is er beter dan je te laten trainen door iemand die het klappen van de zweep kent? Die met zijn voeten in de modder heeft gestaan. Met lastige bestuurders heeft moeten dealen? Als manager, als adviseur en als organisatie wil je professionaliseren.

 

Maar individuele opleidingen zijn duur en de budgetten te klein om iedereen te helpen. Wij verzorgen maatwerk. Soms is dat kennisoverdracht, soms oefenen, soms samen ontdekken in begeleide intervisie. Altijd to the point, zonder onnodige ballast.


Mensen verder brengen, dat doen we met veel plezier


TRAININGEN EN WORKSHOPS

We beschikken over een groot arsenaal aan trainingen. Van grondslagen tot strategie, van adviesvaardigheden tot social-media inzet. Soms zetten we specialisten in. Collega’s die midden in de actualiteit staan.

 

PERS EN MEDIA

Wilt u voorbereid zijn op contacten met de media? Een presentatie geven die impact heeft? Wij begeleiden zowel professionals als bestuurders bij hun persoptreden. En dat gaat veel verder dan het opdreunen van een ingestudeerde kernboodschap. We werken op dit vlak al jaren samen met twee doorgewinterde professionals: Annemiek Rhee, stemcoach en Peter Schuiten, journalist.

 

Onze mediatraining heeft een unieke vorm. U gaat een dag werken aan uw media-optreden met een adviseur, een journalist en een stemcoach. U doet dat met uw bestuur, uw communicatieafdeling of projectteam. Reken op een intensieve dag. 

 

Elke deelnemer staat twee tot drie keer voor de camera en wordt ondervraagd door een ervaren journalist. U krijgt adequate feedback en verwerkt die bij en tijdens het volgende interview. Elk optreden wordt met de groep bekeken. Een teamtraining heeft het voordeel dat deelnemers leren van elkaars verhaal en het verhaal van de organisatie kunnen aanscherpen.

 

We stimuleren daarom de aanwezigheid van de communicatieadviseurs, al is het voor een deel van de dag. Ook groeit het inzicht wie waarvoor het beste inzetbaar is. De begeleiders geven met filmpje, oefeningen en kleine blokjes theorie uitleg over zaken die nog aandacht vragen. 

Het resultaat: U heeft houvast hoe om te gaan met media-exposure. U heeft een beter verhaal. En u bent meer uzelf voor de camera.

  • bekijk de factsheet
  •  

    COACHING

    Twijfels over uw uw positie, uw professionele rol? Coaching is wellicht de meest intensieve manier van professionalisering. Coaching met een diepgaande kennis van zowel de theorie als de praktijk betekent dat een enorm domein aan interventies ter beschikking komt.

    Beijer & Osten coacht communicatiemensen in hun professioneel handelen. En dat kan gaan om vakinhoudelijke zaken, maar ook om werkhouding, relaties, effectief handelen. We coachen professionals, strategen, managers.

  • bekijk de coaches
  •