o Beijer & Osten | interim2022

Rhenen, mei 2022

Interimmers met blijvend effect

Als het even anders loopt dan verwacht. Als de kwaliteit achterblijft bij de verwachtingen. De hoeveelheid werk tijdelijk te veel is. Onverwachte ontwikkelingen alle aandacht vragen. Dan is het goed hulp van buiten te hebben. Ervaren hulp dan wel, met brede kennis van zaken.

INTERIMADVIES

Meer menskracht. Een logische roep van elke manager die meer werk dan handen heeft. 'Meer' helpt vooral als de inzet verstandig en zelfstandig kan werken. Efficiënt informatie, overleg, betrokkenheid, draagvlak en een helder plan van aanpak. Dat is meer of anders dan een uitgebreid communicatieplan. Liever helpen we met een goede analyse, gezamenlijke keuzes en een aantal uitgangspunten om aan de slag te gaan.

 

Natuurlijk komt er een planning bij kijken. Maar wie interactie serieus neemt, plant niet al te strak. Biedt ruimte voor verandering. Schrijft met krijt in plaats van met inkt. In een tijd waarin verandering de norm is, werkt dat beter dan uitgebreide plannen.

 

INTERIMMANAGEMENT

Sinds de start van Beijer & Osten staat naast het woord 'communicatie' ook ‘organisatie’. We zijn naast ervaren communicatiemensen ook manager geweest in meerdere organisaties en op meerdere werkterreinen: van overheid en onderwijs tot openbare orde. Ervaring die we bewust en onbewust meenemen in elke opdracht. Dat helpt om een inzet te bestendigen. Een team te optimaliseren. Collega's vanaf de zijlijn te adviseren.

 


Naast het woord 'communicatie' staat ook 'organisatie'


 

INTERIMSNIPPERS

Beijer & Osten levert ook een bijzondere vorm van interimmanagement. Een ervaren 'part time' interimmer voor een dag per week. Ideaal voor (communicatie)managers en lokale bestuurders die het nut van strategische communicatie inzien, maar niet de behoefte of ruimte hebben aan een fulltime oplossing. De interimmer is in te zetten als strategisch adviseur, kwartiermaker of interim manager.

 

INTERIMERVARING

Beijer & Osten leverde managers voor de zorg, het hoger onderwijs, de veiligheidsketen en lokale overheden. Kijk bij de profielen rechtsboven op deze pagina naar onze concrete ervaringen.