advies

STEVIG WERK

sta sterk bij profilering en problemen

professionalisering

TOONTJE HOGER

ontwikkel individu en organisatie

interimmanagement

EIGEN KRACHT

voed taak en team

project

BREEDBAND BUITENGEBIED

bewoners bewegen voor breedband

actueel

DATAGEDREVEN

bodem onder strategie en aanpak

etalage

VOOR HET VERHAAL

scherp jouw verhaal over product of project


maandag 19 oktober 2020

De raadscommissie

Alex zit vanaf 1 maart via de vrienden van het Bureau voor Overheidscommunicatie bij de provincie Noord-Holland. Het onderwerp is het Natuurnetwerk Nederland. Vandaag waren er twee belangrijke raadsstukken over dit onderwerp in de Statencommissie.

 

Alex was betrokken bij twee stukken, die beiden een kant van het vak behelsen.

Aan de ene kant was er de strategie van het programma. Een inhoudelijk stuk, waar de discussie qua communicatie grotendeels ging hoe de strategie uitwerkt in de buitenwereld. Dat zit in de formulering, vaak ook op woorden. Communicatie kan spiegelen op strategie, en verwoorden wat de bedoeling is.

Aan de andere kant een meer praktische stuk waar de projecten over het voetlicht moeten komen. Daar is de rol van communicatie meer uitvoerend: tekst- en beeldredactie en de promotie.

 

Harm is intussen actief met het promoten van De Dagploeg. Hier vinden kleine organisaties een ervaren parttime communicatiestrateeg.

 

Alex kijkt met trots terug op..

 

tweets

Alex Osten RT @ProvincieNH: Noord-Holland gaat vol inzetten op het afronden van het Natuurnetwerk Nederland in 2027. Daardoor verbetert de biodiversit…
op 1 oktober om 14:23 uur

Alex Osten RT @ProvincieNH: De provincie geeft de afronding van het Natuurnetwerk Nederland (#NNN) een extra zet door de eigen gronden onder de loep t…
op 1 oktober om 14:22 uur

opinie

Uitslag negatief

'Waar je niet aan doodgaat, maakt je sterker'. Maar of dat ook voor de Corona-uitslag van Harm geldt?